Waar logeren in Mexico Stad

Bijgewerkt: 3 dagen geleden

Deze Centraal-Amerikaanse stad heeft ons op alle vlakken positief verrast. Dit is één van de steden die je op jouw bucketlist zou moeten zetten! Creatief, artistiek, uniek, cultureel en een plek waar de design hotspots als paddenstoelen uit de grond komen. Je hebt hier duidelijk verschillende dagen nodig om alles te ontdekken. Gelukkig biedt deze stad verschillende mooie verblijven aan.


  • Chaya B&B

Wij verbleven de eerste 2 nachten in het hart van het Historisch Centrum. Chaya B&B ligt op het dak van een creatief gebouw waar verschillende restaurantjes en zaken hun plek gevonden hebben. Met een gemeenschappelijk dak voor alle kamers en hangmatten kan je in het midden van deze stad tot rust komen. Tot slot kan je hier ook terecht op een rooftop bar met zicht op het park. Ahja, het ontbijt is lokaal en top!


  • Casa Emilia B&B Boutique

Casa Emilia B&B Boutique in Mexico City biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een tuin en een terras. Uitstekend ontbijt bereid op bestelling door het team van Casa Emilia. Een prachtig deel van Mexico City om te verblijven in - vrij centraal en zeer handig voor de musea van wereldklasse in Chapultepec Park. Het is levendig met een aantal prachtige bars en restaurants in de buurt maar het is ook een rustige woonwijk die zorgt voor een geweldige combinatie.


  • Casa Decu

Onze volgende 2 nachten verbleven we hier. Het appartement ligt in een rustige, hippe wijk met veel restaurants en bars. De omliggende wijken Condesa en Roma behoren tot de nieuwe hippe woonwijken. Deze buurt deed ons genieten van een rustigere Mexico City, top! Er is altijd een beveiliger aanwezig. De kamers zijn modern ingericht, er is voldoende opbergruimte en een kitchenette. Er is een heel leuk dakterras, waar een prima ontbijt wordt geserveerd.


  • Downtown

Dit stijlvolle designhotel is gevestigd in een gerestaureerd 17e-eeuws paleis, op 2 straten van het Zócalo-plein. Het heeft een buitenbad en een dakterras met prachtig uitzicht op Mexico-Stad.

Downtown is ideaal gelegen in het historische centrum van de stad. Dit hotel maakt deel uit van de Habita Group. De uitzonderlijk goede service van alle medewerkers, de geur in de lift, tot de inrichting van de lobby en de kwaliteit van het ontbijt. In ieder detail is Downtown je net een stapje voor.  • Hotel Carlota

Hotel Carlota biedt het hele jaar door een buitenbad. Het ligt op minder dan 100 meter van de beroemde Paseo de la Reform Avenue. Buiten het zwembad en de designkamers heeft dit hotel ook een zeer kwalitatief restaurant als troef, een uniek verblijf in CDMX!
41 keer bekeken

© 2020 by Milan Pieteraerents.