Nachtleven in Bangkok

Bijgewerkt: 6 dagen geleden

Deze stad heeft teveel opties om een plezante nacht te beleven. Je zou al enkele avondjes hiervoor moeten inplannen om alle hotspots eens mee te maken. En stuk voor stuk zijn ze indrukwekkend. Bangkok is de place to be om te feesten, wij kunnen er veel van leren (buiten de Gentse Feesten)! De vele internationale artiesten in de clubs maken het af.


  • Khao San Road

Veruit de bekendste plek om een stap in de wereld te zetten. Deze straat beschikt over meerdere barretjes aan zeer schappelijke prijzen. Dit zorgt dus niet voor niks dat alle backpackers hier hun weg naar vinden. Een sfeer en avond om nooit te vergeten!


  • Royal City Avenue

Deze plek is niet de standaard plaats voor toeristen om te feesten maar hier valt je mond open. Buiten dat de prijzen iets aan de hogere kant liggen ga je hier clubs zien zoals je er nog nooit gedaan hebt. Een straat met de ene club na de andere. Hier gelden soms wel dresscodes en zijn flip flops een not done.


  • Soi Cowboy & Nana Plaza

Een redlight district waar vooral volwassenen hun weg naartoe vinden. Van erotische doeleinden tot gewone gezellige bars. Een must see. Nana Plaza is geen straat maar een plein. Dit plein, ook een redlight district, is niet ver van Soi Cowboy. Ook dit is een must see. Een plein met enkele verdiepingen die aan vele volwassen mannen hun fantasieën voldoen.


  • Thonglor

Deze buurt is de upcoming wijk. Met budget prijzen (sommigen) maar fancy cocktail en wijn bars in overvloed. Heerlijke restaurants zijn hier te vinden en de place to be om te feesten is op Soi 10. De gekende club BEAM is één van de trekpleisters. BEAM is ook één van de vele plaatsen waar je kan genieten van internationale artiesten.


Buiten deze tips zijn er nog ontelbare opties!


7 keer bekeken

© 2020 by Milan Pieteraerents.