Hotspots Ubud

Bijgewerkt: 3 dagen geleden

Aangezien Ubud één van dé plekken is om te logeren en vanalles te beleven, is dit ook een buurt waar je heerlijk terecht kunt voor eten en drinken. Enkele hotspots die de moeite zijn sommen wij voor jullie op! Bali in het algemeen en dus ook zeker Ubud heeft vele plekjes waarbij je begint te watertanden. Van de lokale keuken tot Vegan food.


  • Bonito Ubud

Waarschijnlijk één van de duurste etentjes tijdens onze trip (voor Balinese normen) maar ook één van de beste! Heel klein, in een zeer gezellig straatje met nog meer heerlijke plekken maar het was heerlijk! Lokaal, organisch, van de boerderij,... dat zijn enkele kernwoorden dat dit zou omschrijven. Het vlees is gewoon onbeschrijfelijk goed gebakken, echt met passie en zorg.


  • Folk Pool & Garden

Dit cafe/restaurant met zwembad kwamen we per toeval tegen. We hadden eigenlijk met mensen afgesproken voor een drankje in de No Más bar (waar je veel bierkeuze hebt!) maar nadat we daar zowat naar buiten werden gedrild door de harde muziek, kwamen we in de tuin terecht. Folk dus. Een super chille hangout. Het is niet alleen super mooi en instagrammable maar ook nog eens heerlijk rustig. Na een hele dag chillen was het zelfs even wennen toen we weer in de drukte naar buiten liepen. Wil je verzekerd zijn van een bed dan is het raadzaam om dit te reserveren. Als lunch had ik de Pad Thai en als avondeten deelden we met z’n allen wat verschillende hapjes. Voor de hele dag, inclusief bed, handdoeken, drinken en eten waren we ongeveer 20 euro per persoon kwijt.


  • Watercress Ubud

Hier hebben wij echt het allerlekkerste ontbijtje gegeten, maar ook voor lunch en diner ben je hier aan het goede adres. Centraal gelegen in het centrum. Heb je zin in gezond en lekker eten in Ubud, ga dan naar Watercress Café. Dit is een hip tentje met fijn terras, met onder andere heerlijke salades, smoothies en verse fruitsappen op het menu. Toch trek in iets stevigers? De burgers bij Watercress zijn ook niet te versmaden. Ideaal voor de lunch.


  • Milk & Madu

Pizza's, wraps, salades, burgers, smoothies en de lekkerste verse sapjes: bij Milk & Madu eet je altijd goed. Maar het allerlekkerste zijn toch de pokebowls met spicy tonijn, avocado en zeewier. Nog nooit zo’n lekkere pokebowl gegeten! Het restaurant zelf ziet er ook prachtig uit, met hoge plafonds en grote ramen.


  • Lazy Cats

Hier voel je je meteen thuis. Dit gezellige café is ingericht als een huiskamer, met leuke banken en zitjes op het balkon. Het vegetarische menu is beperkt, maar alles wat erop staat is lekker. De groene smoothiebowl is een aanrader.20 keer bekeken

© 2020 by Milan Pieteraerents.