De leukste barretjes in Bangkok

Bijgewerkt: 6 dagen geleden

Naast de moeilijke keuzes van hotels en restaurants ga je ook de keuzes moeten maken tussen de ontelbare zalige barretjes. Begin hier niet aan een kroegentocht of er is geen tijd meer over om de toerist uit te hangen. Ik geef enkele tips waardoor de keuze misschien wat makkelijker zou kunnen zijn.


  • Wanderlust Rooftop

Niet de hoogste rooftop van de stad. Integendeel. Maar qua sfeer een betere. Aangezien de meeste rooftops prijzig zijn op alle vlakken ga je er minder van genieten en geen 2de meer durven drinken. Enkel de uitzichten maken het een wow-moment. Bij Wanderlust ga je op een klein dakje zitten en genieten van de live optredens. Een relaxte sfeer!


  • Eagle's Nest

Een gezellige rooftop op enkele verdiepingen hoog maar het zicht is memorabel! Een prachtige zonsondergang meemaken vlakbij de rivier met zicht op de tempel van Wat Arun. Kom zeker op tijd zodat je een mooi plekje hebt voor de zonsondergang.


  • Hair of the Dog

Een barretje dat je niet standaard gaat vinden als toerist. Deze zaak vind je al in enkele steden zoals Toronto. De specialiteit is bier. Neem gerust een biertje uit de frigo of bestel één van de specialere op die moment. Drink een frisse internationale pint terwijl je in de eigenaardige inrichting van een dokterspraktijk vertoeft.


  • The Iron Fairies

Deze bar kan je terugvinden in de upcoming hippe wijk Thonglor. Geen goedkope oplossing maar zeker de moeite voor de inrichting en sfeer!


  • Beer Belly

Ook te vinden in Thonglor vlakbij BEAM (de club bij uitstek in deze wijk). Ook hier gaat de nadruk naar verschillende biertjes maar dames geen paniek, er is nog veel meer!


  • Teens of Thailand

Deze plek is niet standaard. Een kleine bar met een bijzondere sfeer. Goede cocktails, leuke barmannen en vooral ene open minded sfeertje.


  • Jacks bar

Vlakbij enkele sjieke hotels kan je terecht bij deze kleine goedkope hotspot. een brak barretje met goedkope pintjes maar een echte chille vibe. Met de voeten raak je net niet het water van de rivier, bekijk je de zonsondergang terwijl de bootjes voorbij varen.


  • Rabbit Hole

Een bar van enkele verdiepingen hoog en zeer kwalitatieve cocktails. Een aanrader voor als je vertoeft in de wijk Thonglor.


18 keer bekeken

© 2020 by Milan Pieteraerents.