Leuke en hippe budget verblijven Bangkok

Bijgewerkt: 6 dagen geleden

In deze metropool kan je van spotgoedkoop tot over de top luxe logeren. Je hebt altijd goedkope hotels of hostels die ook qua look goedkoop ogen. Maar ze bewijzen ook het tegendeel! De hipste hostels en hotelletjes voor een klein budget vind je hier met gemak. Een zeer beperkt voorbeeld van enkele toffe plekjes!


 • Dang Term in the Park (niet D&D)

De locatie is perfect voor de backpackers onder ons. Gelegen op Khao San Road maar toch de rust hebben, dat kom je niet vaak tegen. Dit ligt in hetzelfde gebouw als Hotel D&D maar meer naar de achterzijde. Een rooftop zwembad met zich op de stad en het Koninklijk Paleis. Bij D&D kan je nog goedkoper gaan en heb je ook stille kamers weg van de straatkant. Het leuke aan Dang Term zijn de grote ramen bij de kamers. Voor een goedkoop prijsje kan je gebruik maken van de 'suite' met zicht op het paleis! Khao San Road is dichtbij de toeristische tempels en bezienswaardigheden van de oude stad.


 • Tropical Summer Hostel

Gemengde Slaapzalen, geen privé kamers. Maar de trekpleister is zonder twijfel de gezellige rooftop bar tussen de skyscrapers! Klein, gezellig en proper!


 • Canale Hostel

Een super cosy hotelletje waarbij je de keuze hebt aan privé kamers of slaapzalen. Gelegen aan het water van een kanaal zorgt dit voor een uniek verblijf in deze stad. De locatie is in de omgeving van Khao San Road en het gebouw is al meer dan 70 jaar oud. Geen vervallen zaakje maar een plaats met charme!


 • The Yard Hostel

Verder uit het centrum maar vlakbij de Skytrain waardoor je er heel vlot staat. Dichtbij de grote weekendmarket en een leuke sfeer.


 • Josh Hotel

Niet meteen in het centrum maar ook hier met de Skytrain vlot bereikbaar. Een hotel met een plezant en hip design. De moeite! Privé kamers!


 • 4 monkeys hotel

Gelegen op 1 km van Khao San Road. Een kleurrijke feeling van begin tot eind met een rooftop barretje als kers op de taart.


 • Livinn91 Hotel

Vlakbij de bekende bezienswaardigheden, toplocatie dus! Een kleinschalig hotelletje met een mooie stijl.


 • Theatre Residence

Dit verblijf is uniek door zijn ligging. Met zicht op de rivier die door deze grootstad stroomt geniet je van een drankje. Een plek met een stijlvol design. Privé kamers!


 • IR-ON Hotel

Dit uniek verblijf vind je aan de andere kant van de stad. Hier ben je niet dichtbij de toeristische zaken maar kan je vlot bereiken met de Skytrain. Deze omgeving heeft andere troeven: wolkenkrabbers, hippe bars, shoppingcentra en zoveel meer. De uitvalsbasis om als hipster op ontdekking te gaan. Privé kamers!


 • Once Again Hostel

Een goede locatie in de oude stad. Qua inrichting heel leuk gedaan, een knap staaltje! De kamers zijn gedeelde slaapruimtes. Een mooi alternatief voor een hostel!


 • Kloem

Door de Skytrain ben je overal vlot. Deze hostel is een speeltuin voor volwassenen. Ook privé kamers mogelijk! Een aanrader voor een vrolijk verblijf.


2 keer bekeken

© 2020 by Milan Pieteraerents.