Boston to do's

Bijgewerkt: 3 dagen geleden

Boston, een stad dat ons hartje gestolen heeft. We vlogen hiernaar toe om vervolgens Washington en NYC te ontdekken. Deze stad is geen cliché Amerikaanse stad. Met een cosy atmosphere voelden wij ons meteen thuis. Gezelligheid is een troef!

  • Freedom Trail


Haal je ergens een kaart online of in een toeristisch centrum. Deze trail neemt je mee langs de belangrijkste monumenten door de stad.


  • Kajakken op de Charles River


Bent u op zoek naar een nieuw perspectief op een van Amerika's oudste en meest geliefde steden? Kajakken rond Boston is misschien de perfecte activiteit voor jou. Boston trekt elk jaar talloze bezoekers en staat bekend als een prachtige plek om rond te lopen, maar veel mensen zijn aangenaam verrast om te horen dat er ook genoeg mogelijkheden zijn om rond Boston te kajakken. De Charles River biedt bijvoorbeeld een groot aantal avonturen op het water en verschillende meren zijn ook te vinden in en rond de stad, en openen deuren naar allerlei soorten kajakplezier voor vrienden, gezinnen, stelletjes en individuele reizigers.


  • New England Aquarium


Perfect op een regenachtige dag of een trip met de kinderen. Aangezien Boston aan de zee ligt mocht een mooi Aquarium niet ontbreken. Maak van dichtbij mee hoe de Pinguïns eten krijgen of loop rond een aquarium van enkele verdiepingen hoog.


  • Walvissen spotten


Ga mee op deze 3-uur durende boottocht en spot de walvissen voor de kust van Boston. Bekijk deze prachtige wezens van dichtbij vanaf het dek van je schip. Zoek naar bultruggen en vinvissen en zie hoe witte dolfijnen in het water dartelen


  • Back Bay


Winkel kan je volop in deze buurt doen. Newbury Street is de meest bekende straat maar in deze buurt kan je overal terecht voor boetiekshops, restaurantjes en meer.  • Boston Harbour


Neem een wandeling langs de mooie kades met zicht op de skyline van Boston.


  • Beacon Hill


Acorn Street zal het gekendste straatje in deze buurt zijn. Mooie woonwijken en een echte local uitstraling. Dit is Boston!

  • Provincetown


Ontdek de kleurrijke huisjes van Provincetown! Goede restaurantjes, coole galerijen en vele boetieks. Dit is een kuststadje vlakbij Boston waar een dagje zee zalig vertoeven is. Neem een boottochtje of kuier rond. Gezelligheid is een troef!  • Harvard University


Het leuke aan een tour op Harverd University is dat deze worden gegeven door studenten zelf. Een tour op één van de gekendste universiteiten mag zeker niet ontbreken.


  • Quincey Market


Je vindt hier een Food Court waar je kan genieten van gerechten van over de hele wereld. Rondom zijn er leuke winkeltjes, barretjes en meer. Hier kan je een tijdje rondkuieren.
30 keer bekeken

© 2020 by Milan Pieteraerents.